Car cleaning & detailing

Waxim is een bedrijf dat met veel passie en kennis, veel geduld en ervaring en met oog voor details, uw auto weer in nieuwstaat kan brengen. Bij Waxim Car cleaning & Detailing bent u aan het goede adres!

spot repair

Bij Waxim kunt u ook terecht voor spot repair aan u voertuig. Dit houdt in dat kleine krassen of deuken op de carrosserie of bumper door ons plaatselijk kunnen worden hersteld. Het voordeel hiervan is dat het voertuig niet compleet overgespoten hoeft te worden. Daarnaast is het ook nog eens een stuk sneller en voordeliger dan traditioneel schadeherstel.  

Previous
Next

Hoe gaan wij tewerk

Met speciale meetapparatuur kan de kleur van uw lak door ons worden bepaald. Wanneer dezekleur achterhaald is kan de lak vervolgens plaatselijk worden aangebracht zodat er zo min mogelijkkleurverschil optreed. In bepaalde gevallen is het nodig om aangrenzende delen ook te spuiten, ditgebeurt in overleg.

De kosten van spot repair/spuitwerkzaamheden zijn afhankelijk van de complexiteit en grote van deschade. Factoren zoals deuken, roest of de plaats van de schade hebben allemaal invloed op deherstelprijs. Bent u ook geïnteresseerd wat de kosten voor uw voertuig is? Neem dan contact opvoor een vrijblijvende offerte.

Stappenplan

Stappenplan
  1. Het beschadigde deel zal worden geschuurd.
  2. De auto zal rondom de schade netjes worden afgedekt, zodat er geen spuitnevel op de overige delen van de auto terechtkomen.
  3. Na het schuren zal er een laag grondverf worden aangebracht.
  4. Met een speciale hittelamp zal het gespoten deel snel drogen.
  5. Met onze speciale meetapparatuur zal de kleur worden bepaald. Na het bepalen wat de kleur is zal de lak op juiste kleur worden gemengd.
  6. Zodra de lakkleur is gemend zal deze worden aangebracht, ook deze laklaag zal worden gedroogd met de hittelamp.
  7. Tenslotte zal er een beschermende laklaag worden aangebracht (blanke lak).
Waxim logo

Verdient u auto ook een fantastische Waxim treatment?