Car cleaning & detailing

Waxim is een bedrijf dat met veel passie en kennis, veel geduld en ervaring en met oog voor details, uw auto weer in nieuwstaat kan brengen. Bij Waxim Car cleaning & Detailing bent u aan het goede adres!

Car interior treatments

Door gebruik van de juiste materialen en technieken zorgen wij ervoor dat het interieur van u voertuig terug krijgt als een juweel

Previous
Next

Interieur Behandeling

Stoort u zich ook  vieze vlekken of schades in het interieur en wilt u het interieur weer in nieuw staat hebben? Neem dan contact voor meer informatie.

.

Reinigen van uw interieur gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Hierbij maken we gebruik van een combinatie van reinigingsmethoden en speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen.

  • Gestoffeerd interieur zal d.m.v. dieptereiniging worden gereinigd. ( Vanaf €75,00 )
  • Ledere interieur zal gereinigd en gevoed worden. ( Vanaf €85,00 )
  • Compleet interieur, hier zulen ook vloermatten, kunstofdelen en ramen worden meegenomen ( Vanaf €150,00 )

Prijzen excl btw.

.
  • Wij bieden ook een extra service in leder reparatie, zo kunnen wij: instapschade’s, lederen sturen die slijtage vertonen en krassen herstellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
.
  • Bekleding impregneren ( Vanaf €75,00)
  • Vloermatten impregneren ( Vanaf €50,00 )
  • Leder glascoating ( Vanaf €150,00 )
Waxim logo

Verdient u auto ook een fantastische Waxim treatment?

Complete interieur behandeling

"

Waxim Car Cleaning & Detailing

Nissan 370Z – Polish Pro – Remklauwen – leder herstel

Nadat wij vorige keer zijn 350Z mochten behandelen was nu zijn nieuwe aanwinst de 370Z aan de beurt om door ons aan te pakken.
 
De behandeling begint bij een grondige reiniging van het Exterieur, waarna hij op de hefbrug word gezet en we de wielen demonteren. De klauwen hebben we gespoten in de kleur ‘Burnt orange effect’ voor een speelse opvallende look. De emblemen hebben we hoogglans zwart gespoten.

 

Hierna was het tijd voor het lakwerk wat de een benodigde lakcorrectie kon gebruiken , dit is in 3 stappen polijsten gecorrigeerd. Vervolgens is het lakwerk beschermd met de gecertificeerde glascoating #GyeonQuartz #Q2DURAFLEX

De velgen zijn voorzien van de glascoating. #Q2RIM en de kunststofdelen met #Q2TRIM.

De bestuurdersstoel had aardige instapschade opgelopen welke we hebben hersteld. Het complete leder interieur is nagelopen met #Q2LEATHERCOAT

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Leder herstel

Leder herstel

Interieur cleaning