Car cleaning & detailing

Waxim is een bedrijf dat met veel passie en kennis, veel geduld en ervaring en met oog voor details, uw auto weer in nieuwstaat kan brengen. Bij Waxim Car cleaning & Detailing bent u aan het goede adres!

Car detailing treatments

Door gebruik van de juiste materialen en technieken zorgen wij ervoor dat u uw voertuig terug krijgt als een juweel

Previous slide
Next slide

Exterieur Behandeling

Stoort u zich aan de krasjes in de lak of straalt u auto niet meer zoals vroeger? Dan bent u bij Waxim aan het juiste adres om uw auto weer op profesionele wijze te laten herstellen.  

.

De auto zal worden gereinigd met een microvezel washandschoen en de juiste shampoo. Ook zullen de deursponningen, velgen en banden worden gereinigd. Tenslotte zal er een beschermlaag worden aangebracht. Dit kan wetcoat, overcoat of een wax zijn.

.

Polijsten heeft voornamelijk als doel het herstellen van de glans en het corrigeren van lichte krassen.

  • 1 staps polijsten (1,5 dag) (enkel glans verhoging en oxidatieverwijdering
  • 2 staps polijsten 75/80% lakcorrectie (diepere krassen meerprijs) (2,5 dag)
  • 3 staps polijsten 80/90% lakcorrectie, (diepe krassen tegen meerprijs ) (3,5dag)
.

U heeft het vast al vaker gehoord, een glascoating. Maar wat is het nou eigelijk en wat doet het? Een glascoating is een van de beste lakbescherming ooit gemaakt, totaal niet te vergelijken met de old-scool wax. Wanneer je een glascoating hard laat worden word het kraakhelder en heeft het iets weg van glas, vandaar de benamaming ‘glas coating’

Een glascoating veranderd de contacthoek van het lakwerk. Op deze manier word handwassen extra makkelijk en heb je minder snel kans op waskrasjes (swirls) en marring.

Een glascoating is water en vuil afstotend. Wanneer dit afneemt is het nodig voor onderhoud.

Bij enige ervaring kunt u dit vaak zelf met de producten die bij ons verkrijgbaar zijn.

Uiteraard bieden wij ook een onderhoudsservice aan, het tarief hiervoor is altijd afhankelijk van de staat, grootte van de auto en of we wat extra moeten doen.

Vogelpoep of andere uitwerpselen altijd zo snel mogelijk verwijderen!

Wij bieden verschillende merken en type glascoatings aan, meer weten neem dan contact op. Wij denken graag mee wat het beste bij u past.

  • Glascoating lakwerk 1 jaar
  • Glascoating lakwerk 2-3jaar
  • Glascoating lakwerk 3-5 jaar
  • Glascoating lakwerk 4-5 jaar
Waxim logo

Verdient u auto ook een fantastische Waxim treatment?

Complete detailing VW GOLF IV R32

"

Waxim Car Cleaning & Detailing

VW Golf IV R32 – Polish exclusive – Gyeon quartz 

Ongeacht zijn lage km-stand had deze R32 al flinke gebruikerssporen opgelopen. Het was nodig om de voorkop te spuiten gezien de hoeveelheid steenslag.

Nadat het spuitwerk klaar was heeft dat een paar weken goed kunnen uitharden voordat we begonnen aan de Polish exclusive behandeling incl. alle denkbare glascoatings van GYEON quartz.

Het lakwerk is in meerdere stappen gepolijst om een lakcorrectie van 85/90% te kunnen behalen. Hierna is er gekozen om het lakwerk te beschermen met de glascoating Q2Duraflex welke minimaal 24maanden bescherming bied.

Glas coating

Polijsten

Eind resultaat