Car cleaning & detailing

Waxim is een bedrijf dat met veel passie en kennis, veel geduld en ervaring en met oog voor details, uw auto weer in nieuwstaat kan brengen. Bij Waxim Car cleaning & Detailing bent u aan het goede adres!

Velgen herstellen

Previous
Next

Velgen herstel

Niets is zo vervelend als stoeprandschade aan uw lichtmetalen velgen. Bij Waxim bent u aan hetjuiste adres voor het vakkundig herstellen van de krassen, deuken en andere beschadigingen op develgen van uw auto. Tenslotte kunt u de velgen ook voorzien van een glas-coating waardoor vuilminder makkelijk aan de velg kan hechten.

Bent u toe aan totaal andere velgen, of een grotere inchmaat kunnen wij ook velgensets metbijbehorende banden leveren en monteren

.

Heeft u schade aan uw velg? Het is aan te raden om uw lichtmetalen velg te laten herstellen, als u de velgschade niet laat repareren, kan de bestaande schade verergeren of extra schade aanrichten. Er kan bijvoorbeeld corrosie ontstaan waardoor de lak van velg afbladert.Heeft u een beschadigde velg? Neem dan vrijblijvend contact op met Waxim om te vragen naar de mogelijkheden. 

.
Bent u tevreden met uw lichtmetalen velgen, maar wilt u ze in een andere kleur? Het kleuren van de velgen behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
.

Heeft u ook zo’n hekel van het reinigen van u velgen? Aangekoekte remstof en vuil zijn namelijk moeilijk te verwijderen. Wanneer u alle moeite heeft gedaan om ze te reinigen zijn de velgen na een week alweer smerig. Door het aanbrengen van een glascoating op de velgen van uw auto geef je vuil en remstof veel minder kans in te branden en word het schoonmaken van de velgen een stuk gemakkelijker.

Waxim logo

Verdient u auto ook een fantastische Waxim treatment?