Car cleaning & detailing

Waxim is een bedrijf dat met veel passie en kennis, veel geduld en ervaring en met oog voor details, uw auto weer in nieuwstaat kan brengen. Bij Waxim Car cleaning & Detailing bent u aan het goede adres!

Aanpassing onderstel

Previous slide
Next slide

Onderstel

Wilt u een sportiever look hebben en verbeterde rijeigenschappen? Bij Waxim kunt u terecht voor de montage van schokdempers, veren en schroefsets van diverse top merken zoals KW, Eibach, Bilstein, etc. Tenslotten kunnen er ook polyurethane ophangingsbussen gemonteerd worden van Powerflex. Niet alleen de looks van de auto worden veranderd maar ook de wegligging wordt hierdoor verbeterd. De auto heeft minder last van overhellen bij het nemen van bochten en het duikeffect tijdens het remmen zal ook worden verminderd. Tenslotte zijn de materiaaleigenschappen van deze producten slijtvaster dan die van OEM fabrikanten.

.

Met verlagingsveren kunt u uw auto op een voordelige én effectieve manier een verlaagde en strakke uitstraling geven. Naast de strakke uitstraling, verbeteren verlagingsveren ook nog eens de wegligging. Dit komt doordat het zwaartepunt lager komt te liggen.

.

Met een schroefset  vervangt je schokdempers en veren van de auto. Door het monteren van een schroefset is het mogelijk om de hoogte van je auto zelf te bepalen. De duurdere schroefsets bieden ook de mogelijkheid om de demping in te stellen van de schokdempers. Daarnaast zijn de veren en schokdempers op elkaar afgestemd waardoor dit garant staat voor goede prestaties! 

.

Ophangingsbussen krijgen veel te verduren en behoren tot de meest aan slijtage onderhevige onderdelen van een auto.

Zij ondergaan extreme spanningen onder sterk wisselende omstandigheden en moeten het daarbij stellen zonder enig smeermiddel.

Het materiaal waar de standaardrubbers van gemaakt zijn is tevens aan een verouderingsproces onderhevig, waardoor haarscheurtjes ontstaan en het materiaal bovendien steeds zachter wordt. Dit heeft allerlei ongewenste spelingen in de ophanging tot gevolg.

Het spreekt voor zich dat dit het bochtgedrag en de stabiliteit niet ten goede komen en ook onnodig bandenslijtage kan veroorzaken. Een modern materiaal als polyurethaan geeft Powerflex ophangingsbussen een 25 tot 35 procent grotere stijfheid zonder dat dit ten koste gaat van de schokabsorberende eigenschappen.

Een auto van enkele jaren oud rijdt weer als nieuw wanneer de versleten bussen worden vervangen door exemplaren van polyurethaan. U voorkomt ongelijke slijtage aan de banden, trillende remschijven en een zeer slechte wegligging. Ook nieuwe auto’s hebben voordeel van de Powerflex bussen: door hun superieure design geven zij een meer effectieve controle van de onderstelcomponenten dan bij normale rubberonderdelen.

Met de technische voordelen van dit materiaal is het mogelijk het meest voorkomende probleem, een verhoogde geluidsweergave als gevolg van (te) harde bussen, te reduceren.

Waxim logo

Verdient u auto ook een fantastische Waxim treatment?